ΚΡΑΤΗΣΗ

ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Το Ακρωτήρι είναι μία απίθανη τοποθεσία για διακοπές στα Χανιά. Αρχικά βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη των Χανίων και το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης. Το Amaré Luxury Residence απέχει μόλις 4χλμ από αυτό. Το Ακρωτήρι περιβάλλεται από τις πιο γνωστές παραλίες της πόλης όπως το Μαράθι, τον Καλαθά, το Σταυρό και τα Σεϊτάν Λιμάνια. Παράλληλα, το Ακρωτήρι έχει ιστορικά μνημεία αφού ήταν το αρχηγείο της Κρητικής Επανάστασης.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Στα Χανιά ο επισκέπτης μπορεί να βρει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας με καταγάλανα νερά, ζεστό ήλιο, ερημικές παραλίες και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που σε προσκαλεί για μοναδικές στιγμές στην Κρήτη. Μερικές από τις παραλίες που ο επισκέπτης πρέπει να επισκεφτεί είναι το Ελαφονήσι και ο Μπάλος με την ατελείωτη ακτογραμμή, τη ροζ άμμο και τα διάφανα νερά.

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ

Τα Χανιά είναι μία μικρή, όμορφη και γραφική πόλη βορειοδυτικά της Κρήτης. Έχουν μαγευτικές παραλίες και κάποιες από τις καλύτερες στον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις ψαροταβέρνες, τη νυχτερινή ζωή και την αυθεντική κρητική αγορά με τα γνωστά σε όλους παραδοσιακά προϊόντα. Το παλιό λιμάνι προερχόμενο από την εποχή της Ενετοκρατίας στην Κρήτη έχει πολλά να προσφέρει όπως το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και περίπλοκα σοκάκια του.

ΦΑΓΗΤΟ

Το φαγητό είναι ένας από τους κύριους λόγους για όμορφες διακοπές και οι Κρητικοί ξέρουν να τoυς ικανοποιούν. Η κρητική κουζίνα είναι γνωστή παγκοσμίως για τις διατροφικές αξίες αφού η βάση για όλα είναι το αγνό ελαιόλαδο. Στα Χανιά οι επιλογές για φαγητό είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.